Skip to main content

Κορωνοϊός: Κατέληξε 55χρονη νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Λάρισας

Η 55χρονη νοσηλεύτρια ήταν προϊστάμενη στην ουρολογική κλινική του νοσοκομείου Λάρισας που μετατράπηκε σε κλινική κορωνοϊού.

 

Τη μάχη με τον κορωνοϊό έχασε μια 55χρονη νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, μητέρα ενός παιδιού ενώ πρόκειται για τον 14ο θάνατο νοσηλευτή, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ.

«Οι κουβέντες, τα λόγια στέγνωσαν πια. Ο κατάλογος των νεκρών συναδέλφων από κορωνοϊό δεν έχει τέλος. Δεν προλαβαίνουμε να ανασάνουμε από θλιβερά», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Μιχάλης Γιαννάκος.

Όπως σημειώνει στην ίδια ανακοίνωση, η 55χρονη ήταν προϊστάμενη στην ουρολογική κλινική που μετατράπηκε σε κλινική κορωνοϊού, λέγοντας μάλιστα πως ήταν η ψυχή και η δύναμης της κλινικής.

Ο κ. Γιαννάκος σημειώνει παράλληλα πως έδινε κουράγιο μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της σε ασθενείς με κορωνοϊό, ενώ για ένα μήνα έδωσε η ίδια τη μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ του νοσοκομείου που εργαζόταν, ωστόσο υπέκυψε.

«Μας ακούει κανείς; Για εμάς μία από τους αθανάτους ήρωες του υγειονομικού πολέμου. Για την πολιτεία τι; Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του νοσοκομείου της», καταλήγει ο κ. Γιαννάκος.