Skip to main content

Κορωνοϊός: Πρόστιμα και συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων σε Σέρρες, Κατερίνη, Ημαθία

Η αστυνομία επέβαλε πρόστιμα σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις σε Κατερίνη, Σέρρες και Ημαθία ενώ συνέλαβε δύο άτομα για παραβίαση των μέτρων.

Πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων κατά της διάδοσης του κορωνοϊού επιβλήθηκαν από την ΕΛΑΣ κατά τους χθεσινούς ελέγχους στην Κατερίνη, στις Σέρρες και την Ημαθία, ενώ σημειώθηκαν και δύο συλλήψεις.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη 61χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στην Κατερίνη και επιβλήθηκε 5.000 ευρώ πρόστιμο στο κατάστημα, με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για υπεράριθμους πελάτες εντός του καταστήματος. Παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος 43χρονου Βούλγαρου, που είναι ο ιδιοκτήτης του κέντρου διασκέδασης.

Στον δήμο Σιντικής Σερρών, συνελήφθη 20χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καφετέριας και επιβλήθηκε 5.000 ευρώ πρόστιμο στο κατάστημα, με παράλληλη επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για είσοδο πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία και εις βάρος της 49χρονης ιδιοκτήτριας του καταστήματος, που είναι και μητέρα του προσωρινά υπεύθυνου. Ακόμη, επιβλήθηκε μία παράβαση και στον πελάτη που δεν διέθετε τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Στην Ημαθία, επιβλήθηκε 5.000 ευρώ πρόστιμο σε καφέ-ουζερί, με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για είσοδο πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά και 1 παράβαση στον πελάτη.