Skip to main content

Λευκή ισοπαλία στην Τούμπα - Ανοιχτοί λογαριασμοί για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (vid)

Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα γκολ για να πάρουν προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση.

Ισόπαλος χωρίς γκολ έληξε ο πρώτος αγώνας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, αφήνοντας ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση και για τις δύο ομάδες στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ σε μία εβδομάδα.

Η Ένωση που προσπαθούσε να ξεπεράσει το σοκ της ήττας από τον Παναιτωλικό την Κυριακή, έδειχνε σημάδια ανάκαμψης και λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ στο 19' με τον Τσούμπερ όταν ο Ελβετός πήγε να πλασάρει τον Πασχαλάκη, με τον κίπερ του ΠΑΟΚ να αποκρούει.

Στο 35' ο Ντόουγκλας σούταρε απο πλεονεκτική θέση, όμως ο Μήτογλου έβαλε επιτυχώς την κόντρα και έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΕΚ στο 52' άνοιξε το σκορ με τον Τσούμπερ, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε αρχικά από τον επόπτη ως οφσάιντ, κάτι που επιβεβαίωσε το VAR.

Στο 62' ο Ελβετός είχε ένα ακόμα τετ α τετ με τον Πασχαλάκη, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ βρισκόταν σε πολύ καλή μέρα και απεσώβησε και εκεί τον κίνδυνο με μια εξαιρετική απόκρουση.

Η καλύτερη στιγμή του Δικεφάλου ήρθε στο 77' όταν η σέντρα του Λύρατζη κατέλήξε στο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Τσιντώτα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ (71΄Βιεϊρίνια), Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας (77' Μιτρίτσα), Ζαμπά (71' Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Άκπομ (77' Σφιντέρσκι).

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Σιμόες, Σιμάνσκι, Γέβτιτς (80' Λε Ταλέκ), Γκαρσία, Τσούμπερ, Ανσαριφάρντ (87' Χατζησαφί).