Skip to main content

Μητσοτάκης: Το 2021 δεν θα είναι εκλογική χρονιά - Θα εξαντλήσουμε την τετραετία

Ο πρωθυπουργός απάντησε στα σενάρια που αναφέρουν πως το φετινό έτος θα είναι μια εκλογική χρονιά, ξεκαθαρίζοντας πως θα εξαντληθεί η τετραετία.

Την πρόθεση της κυβέρνησης να εξαντλήσει την τετραετία επεσήμανε κατά τη διάρκεια της συνένετυξής του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκαθαρίζοντας πως το 2021 δεν θα είναι εκλογική χρονιά.

«Δεν θα είναι το '21 εκλογική χρονιά και γιατί να είναι;» τόνισε ο πρωθυπουργός και διερωτήθηκε «να διεκδικήσω ακριβώς τι;». Όπως είπε η κυβέρνηση απολαμβάνει μίας άνετης πλειοψηφίας στη Βουλή και τόνισε πως υπάρχει απόθεμα εμπιστοσύνης.

Αναφέρθηκε σε μεγάλες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη χώρα, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως η Ελλάδα θα βγει κερδισμένη μετά την πανδημία. «Δεν χάσαμε χρόνο κατά τη διάρκεια της πανδημίας» είπε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας πως η κυβέρνηση όλο αυτό το διάστημα προετοιμάζει το έδαφος για τη γρήγορη ανάκαμψη, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την παροχή ενός αισιόδοξου μέλλοντος στους πολίτες.

Διαβάστε ακόμη: Μητσοτάκης: Ουδέποτε η επιτροπή εισηγήθηκε lockdown στη Θεσσαλονίκη