Skip to main content

Νέα γκέλα για τον Ηρακλή, 1-1 με Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο (video)

Οι κυανόλευκοι δεν κατάφεραν για 3η σερί αγωνιστική να γευτούν τη χαρά της νίκης και μοιραία απομακρύνονται από την δεύτερη θέση που οδηγεί στην άνοδο

Μακριά από τις νίκες έμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι ο Ηρακλής που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για την 17η αγωνιστική της Football League.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο Γηραιός βρίσκεται στην 8η θέση με 23 πόντους ενώ αντίθετα η νησιωτική ομάδα καταλαμβάνει την 3η θέση με 30 πόντους.

Οι κυανόλευκοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 21' όταν ο Σανδραβέλης ανέτρεψε τον Ζιαμπάρη μέσα στην περιοχή και ο Περόνε ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι ευστοχώντας για να πετύχει το 1-0.

Οι Φαίακες, στο ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο τους, έφτασαν στην ισοφάριση στο 46' καθώς η μπάλα στρώθηκε έξω από την περιοχή και ο Κρητικός εξαπέλυσε δυνατό σουτ καρφώνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Κάχριμαν για να διαμορφώσει έτσι το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Ρόκα): Κάχριμαν, Βιτλής, Κουτρομάνος, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Ορφανίδης (75΄ Γ. Παπαδόπουλος), Καθάριος (70΄ Μπορίκο), Κωστούλας, Κλέιτον, Περόνε (30΄ Νιαμπούγιου).

Κέρκυρα (Αναστόπουλος): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Χαντάκιας, Ιωάννου, Κούρος, Κρητικός, Νίκιτς, Λινάρδος (77΄ Αποστολίδης), Κόντος (64΄Ζορμπάς), Τουράμ, Πασάς (90΄ +3΄ Θεοδωράκης).