Skip to main content

Ο Φάμπρι σφυρίζει στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, Μπέμπεκ στο Άρης-ΑΕΚ

Ο Μίκαελ Φάμπρι θα σφυρίξει το ντέρμπι της προσεχούς Τετάρτης στην Τούμπα - Ο Ιβάν Μπέμπεκ στο Κλεάνθης Βικελίδης για το δεύτερο ντέρμπι της ημέρας.

Ο Ιταλός Μίκαελ Φάμπρι θα σφυρίξει το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού την προσεχή Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου στην Τούμπα, ενώ ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ ορίστηκε στο ντέρμπι του Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στον Άρη και την ΑΕΚ την ίδια ημέρα.

Στον αγώνα της Τούμπας βοηθοί ορίστηκαν οι επίσης Ιταλοί Μάουρο Βιβέντσι και Αλεσάνταρο Λο Σισέρο και 4ος ο κ. Παπαπέτρου. Στο VAR θα είναι οι Τζιανπάολο Καλβαρέσε και Κώστας Τριανταφύλλου, ενώ να σημειωθεί πως ο 37χρονος ρέφερι σφυρίζει στη Serie A από το 2013, ενώ είχε διατητεύσει στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ για το κύπελλο την περασμένη σεζόν.

Στο ντέρμπι των δύο κιτρινόμαυρων, στο πλευρό του 43χρονου διεθνούς διαιτητή ως βοηθοί θα βρίσκονται οι συμπατριώτες του, Γκόραν Πατάκι και Μπόγιαν Ζομπένιτσα.

Στο VAR θα είναι ο επίσης Γκόραν Γκαμπρίλο, βοηθός του ο Πολυχρόνης Κωσταρας (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος διαιτητής ο Θανάσης Τζήλος και παρατηρητής ο Βασίλης Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας), ενώ ο Μπέμπεκ είχε σφυρίξει και τον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό (28/11, 1-2) στο Κλεάνθης Βικελίδης καθώς και στον θρίαμβο του Άρη στη Μαδρίτη (2010-11) με τη νίκη 3-2 επί της Ατλέτικο στο Βιθέντε Καλντερόν.