Skip to main content

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας για τη μηνυτήρια αναφορά κατά Τσουκαλά

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ επισκέφθηκε τον Προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών και τον ενημέρωσε για τη μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε την Παρασκευή

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε τον Προϊστάμένο Εισαγγελιας Πρωτοδικών για τη μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε την Παρασκευή για το ρατσιστικό και αντεθνικό παραλήρημα του Τάκη Τσουκαλά.

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (Κ.Κυριάκος-Αχιλλέας Μαυρομάτης) επισκέφθηκε τον Προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών και τον ενημέρωσε για τη μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε την Παρασκευή για το ρατσιστικό και αντεθνικό παραλήρημα του Τάκη Τσουκαλά.

Ζητήθηκε η συνδρομή του Προϊσταμένου στη γρήγορη νομική αντιμετώπιση του γεγονότος, στο πλαίσιο των δράσεων της Πολιτείας και της Αστυνομίας εναντίον της βίας. Από διαρρέεται από τον Δικέφαλο, του τονίστηκε ότι «σε μια κρίσιμη περίοδο που σύσσωμος ο αθλητικός κόσμος έχει αντιληφθεί ότι το μίσος που έχει ξεχειλίσει πρέπει να κατευναστεί με κάθε τρόπο, είναι καθήκον όλων μας να επιδείξουμε μηδενική ανοχή ακόμη και σε γραφικές φωνές που το προκαλούν».