Skip to main content

Άρης για Ντουρμισάι: Καμία σχέση η νέα ΠΑΕ με την παλιά των χρεών

Απόφαση που αποκαθιστά τη νομιμότητα, επόμενος στόχος η οριστική άρση του ban της FIFA, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ

Η σημερινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αποκαθιστά τη νομιμότητα, αναφέρει η ΠΑΕ Άρης για την υπόθεση της μεταγραφής του Φιορίν Ντουρμισάι, για την οποία ο σύλλογος δικαιώθηκε.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ καθιστά σαφές ότι «η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει καμία σχέση με την παλιά ΠΑΕ των πολλών χρεών, που βρίσκεται σε καθεστώς εκκαθάρισης».

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

«Η σημερινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αποκαθιστά τη νομιμότητα, αφού είναι ξεκάθαρο ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει καμία σχέση με την παλιά ΠΑΕ των πολλών χρεών, που βρίσκεται σε καθεστώς εκκαθάρισης.

Δυστυχώς, όμως, οι αμαρτίες του παρελθόντος, για τις οποίες ουδεμία ευθύνη φέρουμε, εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τον ΑΡΗ.

Επόμενος στόχος μας είναι η οριστική άρση του «ban» της FIFA για το όποιο συνεχίζονται οι πολυεπίπεδες ενέργειες. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, αλλά ο κόσμος να γνωρίζει ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έκανε και κάνει το καλύτερο δυνατό για να απαλλαγεί ο Σύλλογος άπαξ δια παντός από τα βάρη του αμαρτωλού παρελθόντος».