Skip to main content

ΠΑΟΚ: Βελτιωμένη η εικόνα των Βαρέλα - Πέλκα ενόψει ΑΕΛ

Ο Καποβερντιανός στόπερ και ο Γιαννιτσιώτης μεσοεπιθετικός που εξετάστηκαν από το ιατρικό επιτελείο, θα δοκιμάσουν αύριο να προπονηθούν κανονικά.

Την προετοιμασία τους για την μεθαυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση εναντίον της ΑΕΛ ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στη Νέα Μεσημβρία, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν χθες κόντρα στον Παναθηναϊκό παρέμειναν στην πισίνα και το γυμναστήριο για πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας.

Οι Φερνάντο Βαρέλα και Δημήτρης Πέλκας εξετάστηκαν από το ιατρικό επιτελείο, παρουσίασαν βελτιωμένη εικόνα και αύριο θα δοκιμάσουν να προπονηθούν κανονικά.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και μετά την απαραίτητη προθέρμανση, συμμετείχαν σε παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο, έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα και στο φινάλε έπαιξαν δίτερμα.

Οι Χοσέ Κρέσπο και Λέο Ζαμπά συνέχισαν τα προγράμματα αποθεραπείας τους, προκειμένου να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν.

Η προπόνηση της Παρασκευής για τους «ασπρόμαυρους» θα διεξαχθεί στις 12:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για Λάρισα.