Skip to main content

Πατέρας και γιος λήστεψαν ηλικιωμένο ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη

Οι δύο άντρες μετέβησαν σε οικία όπου διαμένουν 81χρονος με την 78χρονη σύζυγό του και τους αφαίρεσαν με τη χρήση σωματικής βίας χρηματικό ποσό

Δύσκολες ώρες πέρασε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από δύο ληστές, πατέρα και γιο, στην περιοχή Προφήτη, στον δήμο Βόλβης.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, ταυτοποίησαν τα στοιχεία των δύο αντρών, ηλικίας 46 και 25 ετών (πατέρας-γιος), που ενέχονται στην περίπτωση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού.

Το μεσημέρι της Κυριακής  8 Δεκεμβρίου οι δύο άντρες πήγαν στο σπίτι όπου μένουν ο 81χρονος με την 78χρονη σύζυγό του και με το πρόσχημα πώλησης λευκών ειδών και κλινοσκεπασμάτων, αφαίρεσαν με τη χρήση σωματικής βίας χρηματικό ποσό και διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Στο πλαίσιο της έρευνας και σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α.Τ. Τυρνάβου Λάρισας, εντοπίσθηκε στην περιοχή του Τυρνάβου και συνελήφθη ο 46χρονος.

Στην οικία του βρέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν ως μέσο προσέγγισης και διαφυγής κατά την τέλεση της έκνομης πράξης τους και ποσότητα ναρκωτικών δισκίων.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 46χρονος τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία εισήλθε σε οικία 52χρονου στην περιοχή του Λαγκαδά και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε χρηματικό ποσό.