Τετάρτη 18 Μαΐου 2022
x

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΤ ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ - «ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΗ» (VID)

Παραμένει στη ΜΕΘ ο 6χρονος Φώτης - «Προσπάθησα να κάνω προσπέραση» λέει ο Νίκος Σαρδέλης - «Είμαι και εγώ πατέρας δύο παιδιών».

Φως στην υπόθεση του τραυματισμού του 6χρονου στην Πάτρα ρίχνει ο οδηγός του μοιραίου καρτ, Νίκος Σαρδέλης, ο οποίος μίλησε στο MEGA.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως «σε κάθε περίπτωση προέχει η υγεία του παιδιού. Επισκέφτηκα το νοσοκομείο με το που αφέθηκα ελεύθερος. Είμαι και εγώ πατέρας δύο αγοριών και είναι πολύ σημαντικό για μένα να επανέλθει η υγεία του παιδιού, του Φώτη. Βρίσκεται στη ΜΕΘ, απ’ ό,τι λένε οι γιατροί τα νέα είναι σχετικά καλά, δηλαδή δεν έχει μεγάλους τραυματισμούς, αλλά ακόμα διατηρείται σε κατάσταση καταστολής».

Όπως λέει ο επαγγελματίας οδηγός, «στο πλαίσιο οδήγησης επίδειξης και νέων ηλεκτροκίνητων καρτ, προσπάθησα να προσπεράσω το μπροστινό μου καρτ από τα δεξιά. Είχα μια μικρή επαφή με το άλλο καρτ, αλλά ήταν αρκετή για να αλλάξω κατεύθυνση προς τα προστατευτικά πλαστικά, τα οποία ευτυχώς που υπήρχαν, γιατί αυτά με κράτησαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και παρόλο που έχω τραυματισμούς χαμηλά στην κοιλιακή χώρα και στα πόδια, μπορώ να τους διαχειριστώ και να τους ξεπεράσω».

«Ήταν δύσκολες στιγμές, προσπαθούσαν να συνεφέρουν το παιδί. Εγώ ήμουν σε κατάσταση σοκ», αναφέρει ο κ. Σαρδέλης, ο οποίος είναι επαγγελματίας οδηγός και συμμετέχει συχνά σε αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ