Skip to main content

Πώς να περάσετε μία ολόκληρη μέρα στην Καλαμαριά - Πέντε must προορισμοί

Η Θεσσαλονίκη κρύβει απίστευτες ομορφιές και… καταπληκτικές γεύσεις. Ώρα λοιπόν να τις ανακαλύψουμε περνώντας τη μέρα μας στην πανέμορφη Καλαμαριά.

Η Κυριακή είναι η μέρα που αφιερώνουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και η ευκαιρία μας να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και τις υποχρεώσεις της υπόλοιπης εβδομάδας. Αξίζει λοιπόν να βγούμε από τη μονοτονία και να κάνουμε πράγματα που θα γεμίσουν την ψυχή μας και τις μπαταρίες μας. Αν μία εκδρομή δεν είναι εφικτή, υπάρχει πάντα η λύση μίας μικρής αλλά ποιοτικής εξόρμησης στα όρια του νομού καθώς η Θεσσαλονίκη είναι γεμάτη ονειρικά spots που μας περιμένουν να τα χαρούμε.

Και αφού ο καιρός είναι σύμμαχος, τι καλύτερο από το να περάσουμε τη μέρα μας στην όμορφη Καλαμαριά, συνδυάζοντας τη βόλτα μας με όμορφες εικόνες; Μία βόλτα στον πεζόδρομο όπου χτυπά η καρδιά του δήμου, ένα πέρασμα από τα στενά της και λίγη θάλασσα είναι η ονειρική επιλογή για το κλείσιμο της εβδομάδας. Φυσικά, σε αυτή την εξόρμηση δεν γίνεται να λείπουν οι μικρές εκρήξεις απόλαυσης φαγητού και ποτού και η Καλαμαριά δεν απογοητεύει!

Η Vwoman.gr σάς προτείνει λοιπόν πέντε μαγαζιά που θα σας προσφέρουν το κυριακάτικο brunch, τα μεζεδάκια για το ουζάκι σας αλλά και συγκλονιστικά cocktails.

Διαβάστε περισσότερα στη Vwoman.gr.