Skip to main content

Πού θα φάμε την Καθαρά Δευτέρα–Τα φρέσκα μέρη για λαχταριστά Σαρακοστιανά στη Θεσσαλονίκη

Τα πέντε όμορφα spots στη Θεσσαλονίκη για την πιο γευστική Καθαρά Δευτέρα με τα μεθυστικά αρώματα του βυθού στο πιάτο σας!

Η περίοδος της νηστείας αρχίζει και φέρνει μαζί της εδέσματα που συνήθως δεν καταναλώνουμε με μεγάλη συχνότητα μέσα στη χρονιά. Ακόμα και αν δεν νηστέψουμε ολόκληρη την περίοδο της Σαρακοστής, την Καθαρά Δευτέρα είθισται να δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε λαχταριστά θαλασσινά. αφήνοντας στην άκρη το κρέας και τα γαλακτομικά.

Και μπορεί ο καιρός να μας χάλασε τα σχέδια για το πέταγμα του χαρταετού και μία εξόρμηση στη φύση, ωστόσο η μέρα σώζεται χάρη στα αγαπημένα μας τσιπουράδικα και τα spots με φρέσκα θαλασσινά, που θα μας χαρίσουν το πιο μυρωδάτο γεύμα!

Είτε θέλετε ολόκληρη την εμπειρία διαλέγοντας... θάλασσα είτε κινηθείτε στις γειτονιές, η Θεσσαλονίκη έχει πολλά μαγαζιά που ετοιμάζουν πυρετωδώς τα πιο τραγανιστά καλαμαράκια, τα πιο ζουμερά χταπόδια και τα πιο νόστιμα ντολμαδάκια για να απολαύσετε με το ούζο ή το τσιπουράκι σας.

Και επειδή είμαστε σίγουροι πως σας άνοιξε η όρεξη, η Vwoman.gr σάς προτείνει πέντε όμορφα μαγαζιά για να χαρείτε την Καθαρά Δευτέρα δοκιμάζοντας εκλεκτές γεύσεις με τα πιο φρέσκα υλικά!

Διαβάστε περισσότερα στη Vwoman.gr.