Skip to main content

Πρεμιέρα ΠΑΟΚ στο Europa με τον... Γολγοθά Τσέλσι - Κατάμεστη η Τούμπα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, από την πλευρά του, είναι πιθανό να επιλέξει ένα τρικ να παρατάξει την ομάδα του χωρίς κάποιον σέντερ φορ

Το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου του Europa League, Τσέλσι, θα αντιμετωπίσει απόψε (20/09, 19:55) ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στους ομίλους της διοργάνωσης.

Στην κατάμεστη Τούμπα ο Δικέφαλος του Βορρά έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα με οποιονδήποτε αντίπαλο κι αυτό θα επιδιώξει να κάνει και σήμερα απέναντι σε ένα από τα κορυφαία κλαμπ του κόσμου.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι μπορεί να ταξίδεψε χωρίς τον Εντέν Αζάρ στη Θεσσαλονίκη, όμως αυτό δεν σημαίνει πως σε ένα ρόστερ αξίας σχεδόν 900 εκατ. ευρώ δεν υπάρχουν άλλοι παίκτες που μπορούν να προκαλέσουν τη ζημιά στον ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, από την πλευρά του, είναι πιθανό να επιλέξει ένα τρικ να παρατάξει την ομάδα του χωρίς κάποιον σέντερ φορ, αφού ο Ρουμάνος τεχνικός πήρε στην αποστολή τον Πρίγιοβιτς, που έρχεται από τραυματισμό, και άφησε εκτός τους Καρέλη, Ακπόμ.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ισπανός Αλμπέρτο Μαγένκο.