Skip to main content

Προετοιμασία μετ' εμποδίων για τον Ηρακλή ενόψει Λάρισας

Ο Ζάρας ακολούθησε μέρος του προγράμματος καθώς ταλαιπωρείται από διάστρεμμα ενώ ο Σούλερ χτύπησε στον αγώνα κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Με αρκετά προβλήματα συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει του σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα με τη Λάρισα.

Ο Τέντι Οκερεαφόρ δεν προπονήθηκε και σήμερα, καθώς η ίωση που τον ταλαιπωρεί από την προηγούμενη εβδομάδα εξακολουθεί. Ο αθλητής ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μπορέσει να είναι σε θέση να προπονηθεί από αύριο.

Ο Θόδωρος Ζάρας είχε ένα ελαφρύ διάστρεμμα από τον αγώνα του Σαββάτου και ένιωσε ενοχλήσεις σήμερα, ακολουθώντας μέρος του προγράμματος, όμως η συμμετοχή του στον αγώνα δεν τίθεται, μέχρι στιγμής, εν αμφιβόλω.

Ο Τζαμάλ Σούλερ χτύπησε στον αγκώνα σήμερα, στη διάρκεια της προπόνησης, και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα, ενώ ο Άλεξ Ντέιβις μετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, παρά την πρόσφατη χειρουργική επέμβαση στο δάκτυλό του στο οποίο έχει τοποθετηθεί προστατευτικός νάρθηκας.

Η προετοιμασία του «Γηραιού» θα συνεχιστεί αύριο και οι ρυθμοί θα ανεβούν ενόψει της απαιτητικής αναμέτρησης του Σαββάτου.