Skip to main content

Προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά του Βερολίνου η Μαρία Σάκκαρη

Η Σάκκαρη, που πήρε την πρώτη της νίκη απέναντι στη Ρωσίδα, θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της νικήτρια του ζευγαριού Μπέντσιτς – Κουντερμέτοβα.

Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 6-0, 6-3 της Ντάρια Κασάτκινα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά του Βερολίνου.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση. Η Σάκκαρη, που πήρε την πρώτη της νίκη απέναντι στη Ρωσίδα, θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της νικήτρια του ζευγαριού Μπέντσιτς – Κουντερμέτοβα.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ήταν εκπληκτική στο πρώτο σετ. Η Σάκκαρη είχε εντυπωσιακό ποσοστό στο πρώτο σερβίς, την στιγμή που η αντίπαλός της υστερούσε σημαντικά σε αυτό το κομμάτι. Η 26χρονη Ελληνίδα έκανε τρία μπρέικ στο πρώτο σετ και το πήρε δίχως να χάσει γκέιμ. Ενδεικτικό της μεγάλης εμφάνισής της στο πρώτο σετ ήταν ότι έκανε μόλις 6 αβίαστα λάθη έχοντας 14 winners.

Η Μαρία Σάκκαρη προηγήθηκε με 3-1 (δύο μπρέικ) στο δεύτερο σετ. Η Ρωσίδα εκμεταλλεύθηκε το κακό μπάκχαντ της Σάκκαρη και έφτασε στο διπλό μπρέικ πόιντ ισοφαρίζοντας σε 3-3 μετά από χτύπημα της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας που βρήκε στο φιλέ.

Η Μαρία Σάκκαρη είχε απάντηση στο επόμενο γκέιμ. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έκανε το μπρέικ και κράτησε το σερβίς της για το 5-3 και πήρε τον αγώνα στο σερβίς της αντιπάλου της.