Σάββατο 13 Αυγούστου 2022
x

ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Από αύριο έως και το απόγευμα της Τετάρτης θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε δύο τμήματα της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης στην Πιερία.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθονται σε ισχύ από αύριο στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.

Συγκεκριμένα, από αύριο (29 Μαρτίου 2022) και ώρα 07.00 έως την Τετάρτη (30 Μαρτίου 2022) και ώρα 19.00, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, στα παρακάτω τμήματα του αυτοκινητόδρομου:

Από τον Βόρειο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης (438 χιλιόμετρο), έως τον Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης (434 χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
Από τον Ανισόπεδο Κόμβο Νέας Εφέσου (429 χιλιόμετρο), έως τον Βόρειο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης (438 χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης και της Ανατολικής Παράπλευρης Οδού του αυτοκινητόδρομου.

Κατά το διάστημα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα αποκλειστούν κατά περίπτωση λωρίδες κυκλοφορίας, στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ