Skip to main content

Πρώτη ήττα για Άρη στο πρωτάθλημα, 1-0 από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (vid)

Οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν με τους Μπρούνο Γκάμα και Δεληζήση αλλά τελικώς έφυγαν χωρίς βαθμούς από την Ήπειρο

Την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε ο Άρης στο γήπεδο των Ζωσιμάδων για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο  «Άγιαξ της Ηπείρου» προηγήθηκε στο 65΄όταν το σουτ του Λεό κόντραρε στον Δεληζήση και κατέληξε αυτογκόλ στα δίχτυα του Κουέστα για το 1-0.

 

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για το συγκρότημα του Πάκο Ερέρα που στο 86΄έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει όταν ο Μπρούνο Γκάμα σούταρε από πλάγια θέση αλλά νικήθηκε από τον Βελλίδη.

 

Ενώ στο 90’ + 4΄ο Δεληζήσης είχε την ευκαιρία να εξιλεωθεί καθώς βρέθηκε απέναντι στον Βελλίδη αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρε της ηπειρωτικής ομάδας.

 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Τσικάρσκι, Βιδάλ (89΄Σιόντης), Νικολιάς, Μυστακίδης (63΄Κριζμάν), Λεό (75΄Αθανασιάδης).

Άρης (Ερέρα): Κουέστα, Δεληζήσης, Βέλεθ, Κολάσο, Τζανακάκης, Μπάσα (81΄Σιώπης), Ματίγια, Γκαρσία (81΄Μαρτίνες), Γκάμα, Ντιγκινί (81΄Ναζλίδης), Γιουνές.