Skip to main content

Ρόδος: Θρίλερ με τον θάνατο 48χρονης Αμερικανίδας σε κρουαζιερόπλοιο

Η επιβάτιδα του κρουαζιερόπλοιου βρέθηκε νεκρή στην καμπίνα της και αμέσως σήμανε συναγερμός στο πλήρωμα. Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο μιας 48χρονης αλλοδαπής που επέβαινε σε κρουαζιερόπλοιο, για τον οποίο ενημερώθηκε το πρωί της Παρασκευής το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

Η 48χρονη από τις ΗΠΑ βρέθηκε νεκρή στην καμπίνα της και αμέσως σήμανε συναγερμός στο πλήρωμα, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν.

Αμέσως, το κρουαζιερόπλοιο κατέπλευσε στο λιμάνι της Ρόδου, όπου η σορός παρελήφθη και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου προκειμένου να γίνει νεκροψία και νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της 48χρονης, όπως και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέληξε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για τον θάνατο της επιβάτιδας σε κρουαζιερόπλοιο στη Ρόδο:

«Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, για το θάνατο 48χρονης αλλοδαπής επιβάτιδος στην καμπίνα της, εντός Κ/Ζ πλοίου.

Το ως άνω πλοίο κατέπλευσε στον λιμένα Ρόδου, από όπου η σορός παρελήφθη και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή».

Φωτογραφία Αρχείου