Skip to main content

Σάκκαρη: Είμαι ευχαριστημένη με την εμφάνισή μου

Είναι δύσκολη η μετάβαση στο γρασίδι, αλλά ήταν μια υπέροχη μέρα εδώ, οι συνθήκες ήταν εξαιρετικές», είπε στη συνέντευξή της η 26χρονη Ελληνίδα.

Χαρούμενη από την εμφάνισή της κόντρα στην Καμίλα Οσόριο ήταν η Μαρία Σάκκαρη.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επιβλήθηκε με 6-2, 6-3 και πήρε την πρόκριση για τη φάση των «16» τουρνουά του Νότιγχαμ. Μετά το τέλος του αγώνα, η Μαρία Σάκκαρη σημείωσε ότι ήταν σταθερή σε όλο το ματς.

«Είναι δύσκολη η μετάβαση στο γρασίδι, αλλά ήταν μια υπέροχη μέρα εδώ, οι συνθήκες ήταν εξαιρετικές», είπε στη συνέντευξή της μέσα στο κορτ η 26χρονη Ελληνίδα. «Ήμουν σταθερή για πρώτο ματς στο χορτάρι, οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένη για την εμφάνισή μου», πρόσθεσε η Σάκκαρη.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ομολόγησε ότι περιμένει ακόμη καλύτερες ημέρες στο γρασίδι. «Το χορτάρι είναι μια επιφάνεια που πρέπει να συνηθίσεις, πρέπει να περάσεις πολύ χρόνο είτε με προπόνηση, είτε με αγώνες και γι’ αυτό παίζω και διπλό εδώ. Θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα», είπε η Μαρία Σάκκαρη.

Η Μαρία Σάκκαρη σχολίασε και την παρουσία του κόσμου στο κορτ. «Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό, είναι μια ωραία μέρα σήμερα και ο κόσμος μπορούσε να έρθει εδώ και να δει τένις. Έχει κάποια πολύ καλά παιχνίδια σήμερα για να δει. Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε και θα τα πούμε μεθαύριο», υπογράμμισε η 26χρονη τενίστρια.