Skip to main content

Σε Θεσσαλονίκη, Δράμα και Χαλκιδική ο Στέλιος Πέτσας

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών θα επισκεφθεί διαδοχικά τους νομούς Δράμας και Χαλκιδικής, καθώς και τον δήμο Παύλου Μελά στον νομό Θεσσαλονίκης

Περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα πραγματοποιεί ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιος Πέτσας, από τις 12 έως τις 14 Ιανουαρίου 2022.

Ο κ. Πέτσας θα επισκεφθεί διαδοχικά τους νομούς Δράμας και Χαλκιδικής, καθώς και τον δήμο Παύλου Μελά στον νομό Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης με κεντρικό θέμα την ανάδειξη του αναπτυξιακού της ρόλου, μέσα από τα χρηματοδοτικά εργαλεία του υπουργείου Εσωτερικών.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της επίσκεψης του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών:

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου

11:00  Επίσκεψη στην Π.Ε. Δράμας και συνάντηση εργασίας με τον αντιπεριφερειάρχη, κ. Γρηγόριο Παπαεμμανουήλ (κτήριο Αντιπεριφέρειας).

11:45  Συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Δράμας, κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο (Δημαρχείο Δράμας).

13:00  Επίσκεψη στο Δοξάτο και συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο, κ. Θεμιστοκλή Ζεκερίδη (Δημαρχείο Δοξάτου).

 Πέμπτη 13 Ιανουαρίου

10:30 Επίσκεψη στην Π.Ε. Χαλκιδικής και συνάντηση εργασίας με τον αντιπεριφερειάρχη, κ. Γιάννη Γιώργο (κτήριο αντιπεριφέρειας).

11:30 Συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Πολυγύρου, κ. Αστέριο Ζωγράφο (Δημαρχείο Πολυγύρου).

13:00 Συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Νέας Προποντίδας, κ. Εμμανουήλ Καρρά (Δημαρχείο Νέας Προποντίδας).

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου

09:30 Συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Παύλου Μελά, κ. Δημήτριο Δεμουρτζίδη (Δημαρχείο).

«Και στους τρεις Νομούς της περιοδείας του, ο κ. Πέτσας θα επισκεφθεί έργα στη Βόρεια Ελλάδα, τα οποία συμβάλλουν καθοριστικά στην αναμόρφωση των τοπικών κοινωνιών και χρηματοδοτούνται ήδη ή αναμένεται να χρηματοδοτηθούν, το αμέσως επόμενο διάστημα, από τα αναπτυξιακά προγράμματα του υπουργείου Εσωτερικών», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών.