Skip to main content

Σέρρες: Συνεδρίες με ψυχολόγους ξεκινούν οι δάσκαλοι νεκρό τον 11χρονο

Προτεραιότητα στις συνεδρίες με ψυχολόγους θα έχουν οι εκπαιδευτικοί είδαν με τα μάτια τους να χάνει τη ζωή του ακαριαία ο 11χρονος μαθητής.

Θλίψη αλλά και ερωτηματικά έχει αφήσει πίσω της η τραγωδία σε σχολείο των Σερρών, με θύμα τον 11χρονο Βασίλη και τώρα οι δάσκαλοι που ήταν μπροστά στο συγκλονιστικό συμβάν ξεκινούν συνεδρίες με ψυχολόγους της Περιφέρειας.

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να λειτουργήσει ξανά το 9ο Δημοτικό σχολείο Σερρών, μετά την τραγωδία που συνέβη όταν ο 11χρονος Βασίλης έχασε τη ζωή του από έκρηξη του καυστήρα.

Μαθητές, δάσκαλοι και γονείς είναι ακόμα σοκαρισμένοι από το συμβάν που κόστισε τη ζωή στον 11χρονο μαθητή και όπως θα δείτε και στο ρεπορτάζ του Ant1, οι δάσκαλοι που το είδαν με τα μάτια τους, θα κάνουν συνεδρίες με ψυχολόγους, τουλάχιστον μέχρι να ανοίξει ξανά το σχολείο.

Όπως ανέφερε και η Σωτηρία Σπανού, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας του δήμου Σερρών, οι δάσκαλοι του 9ου Δημοτικού χωρίζονται σε γκρουπς και προτεραιότητα στις συνεδρίες έχουν όσοι είδαν με τα μάτια τους να χάνει τη ζωή του ακαριαία ο 11χρονος μαθητής.