Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΣΥΡΙΖΑ: ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητεί από τον πρωθυπουργό να απομακρύνει από τη θέση της την υφυπουργό Εργασίας - Κάνει λόγο για «χυδαιότητα».

Για «χυδαιότητα» της υφυπουργού Εργασίας όσον αφορά τις δηλώσεις της για το νέο περιστατικό «γυναικοκτονίας» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητώντας την απομάκρυνσή της.

«Η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια μάλιστα για την Οικογενειακή Πολιτική και την Ισότητα των φύλων, Μαρία Συρεγγέλα ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας ισχυριζόμενη ότι οι έξι γυναικοκτονίες σε επτά μήνες δεν συνιστούν έξαρση στις δολοφονίες με έμφυλη διάσταση. Λίγο έλειπε να πανηγυρίσει για να υποτιμήσει το πρόβλημα», αναφέρει χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι «έφτασε στο σημείο να πει πως είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από τη Βενεζουέλα ή το Μεξικό, γιατί εκεί υπάρχουν πολύ περισσότερες γυναικοκτονίες!».  

«Το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο κ. Μητσοτάκης για την τεράστια αυτή προσβολή στη μνήμη των δολοφονημένων γυναικών και στις οικογένειες που θρηνούν, είναι να απομακρύνει άμεσα την κ. Συρεγγέλα από τη θέση της», καταλήγει η εν λόγω ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ