Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη ο Όλαφ Σολτς - Τετ α τετ με Μητσοτάκη πριν το δείπνο (φωτο+vid)

Η γερμανική πρεσβεία στην Ελλάδα έκανε ανάρτηση για την παρουσία του Όλαφ Σολτς στην Ελλάδα συνοδεύοντάς την με φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο καγκελάριος της Γερμανίας Όλαφ Σολτς στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής της Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης που διεξήχθη σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου στην πόλη.

Διαβάστε ακόμη - Μήνυμα Μητσοτάκη από Θεσσαλονίκη: Κανείς δεν μπορεί να δεχθεί τον δεσποτικό αναθεωρητισμό

Ο κ. Σολτς έφταση στην πόλη απευθείας από το Βελιγράδι και μετέβη στο ξενοδοχείο Hyatt Regency όπου πραγματοποιήθηκε νωρίτερα το απόγευμα η Σύνοδος προκειμένου να συμμετέχει στο δείπνο των ηγετών. Στο ξενοδοχείο τον υποδέχθηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον οποίο είχε ένα σύντομο τετ α τετ (το δεύτερο μέσα σε δύο εβδομάδες).

Σχετικές αναρτήσεις στα social media για το γεγονός έκανε η γερμανική πρεσβεία στην Ελλάδα, συνοδεύοντάς τις με φωτογραφίες του πρωθυπουργόυ Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με τον Όλαφ Σόλτς.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Σημειώνεται ότι αυτήν την ώρα διεξάγεται δείπνο εργασίας στο ξενοδοχείo Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης, παρουσία και του Γερμανού καγκελάριου.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το τετ α τετ Μητσοτάκη-Σολτς: