Skip to main content

Στοίχημα: Με τα γκολ στο ντέρμπι της Τούμπας, η ευκαιρία της Σαμπντόρια

6η Αγωνιστική στη Super League με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό στις 21:30. Ο Δικε΄φαλος βρίσκεται πίσω 4 βαθμούς από τον ΠΑΟ.

Κυριακή γεμάτη σπουδαία παιχνίδια και ντέρμπι, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Το Betarades.gr ξεχώρισε προτάσεις με αξία από τη Super League και τη Serie A Ιταλίας, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στα προγνωστικα στοιχηματος, μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας. Πάμε να τις αναλύσουμε παρακάτω.

6η Αγωνιστική στη Super League με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό στις 21:30. Αντίδραση μετά το 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΟΦΗ αναζητά ο ΠΑΟΚ. Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, μετρά ρεκόρ 3-2-0, με 11 πόντους είναι δεύτερος και στο -4 απ' τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Έχει 3/3 εντός έδρας νίκες, όλες οριακές κόντρα σε Παναιτωλικό (1-0), Ατρόμητο (2-1) και Λαμία (1-0).

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός πήρε ακόμη μια νίκη, είναι η μοναδική ομάδα με 5/5 «τρίποντα», τα κατάφερε με εντυπωσιακό τρόπο στο πιο πρόσφατο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, του οποίου επικράτησε με 3-0. Πέμπτη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές, οι τέσσερις σημειώθηκαν εντός έδρας, οι τρεις σε βατά ματς με Ιωνικό (1-0), Λεβαδειακό (1-0) και ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ΠΑΟΚ έχει μείνει στο «μηδέν» μόλις μια φορά φέτος στο πρωτάθλημα, παίζει εντός έδρας, εκεί σπάνια δε σκοράρει τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να έχει απουσίες, όμως έχει ταυτότητα και θεωρούμε ότι θα βρει γκολ. Απ' την άλλη, ο Παναθηναϊκός έχει ψυχολογία και βαθμολογικό προβάδισμα, βολεύεται και με την ισοπαλία, αλλά δεν είναι ομάδα που θα παίξει για το «μηδέν». Περιμένουμε ένα ντέρμπι με καλό ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν, επιλογή μας το Goal/Goal σε απόδοση 2.07.

Φεύγουμε από τη Super League και μεταφερόμαστε στη Serie A Ιταλίας.8η Αγωνιστική στη Serie A με τη Σαμπντόρια να υποδέχεται στο "Luigi Ferraris" τη Μόντζα. Στην τελευταία θέση της κατάταξης οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη μετά το πέρασμα επτά αγωνιστικών. Ηττήθηκαν με 2-1 από τη Σπέτσια στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους, ήταν η τρίτη σερί ήττα, έχουν απολογισμό 0-2-5 μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη η Μόντζα πανηγύρισε σπουδαία νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς επικράτησε με 1-0 της Γιουβέντους. Ήταν η πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, έβαλε έτσι τέλος στο αρνητικό σερί έξι αναμετρήσεων που έτρεχε. Έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία στο σημερινό ματς, απέναντι της θα βρει ωστόσο μια πιο έμπειρη Σαμπντόρια, που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και καλείται να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την έδρα της. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους και θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 2.30.

Δείτε στο Betarades.gr τα προγνωστικά για τα ματς ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και Σαμπντόρια - Μόντζα.