Skip to main content

Στο υπουργείο Εργασίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Τι θα συζητηθεί

Πρωταρχικός στόχος του Μαξίμου είναι να στηριχθούν οι αλλαγές στα εργασιακά που φέρνει το αναπτυξιακό νομοσχέδιο. Τι θα συζητηθεί.

Το υπουργείο Εργασίας επισκέφθηκε λίγο μετά τις 9.00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η έκδοση των εκκρεμών συντάξεων, η ψηφιοποίηση του ασφαλιστικού βιογραφικού, οι μειώσεις των εισφορών συγκαταλέγονται στην ατζέντα της σημερινής συνάντησης του πρωθυπουργού με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρωταρχικός στόχος του Μαξίμου είναι να στηριχθούν οι αλλαγές στα εργασιακά που φέρνει το αναπτυξιακό νομοσχέδιο, ενώ θα συζητηθούν και όλα τα ανοιχτά θέματα του υπουργείου, όπως η ανεργία και το ασφαλιστικό.

Σύμφωνα με το naftermporiki.gr, το μεσημέρι ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του κοινοβουλίου της Ινδονησίας και το απόγευμα θα προεδρεύσει σε σύσκεψη για το αθλητικό νομοσχέδιο.

Την Παρασκευή θα εγκαινιάσει την Ώρα του Πρωθυπουργού στη Βουλή, την Κυριακή θα συναντηθεί με το δ.σ. εταιρείας που θα δημιουργήσει στη Θεσσαλονίκη το πρώτο από τα έξι διεθνή κέντρα τεχνολογίας και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες για να συμμετάσχει στην Γενικής Συνέλευση του ΟΗΕ.