Skip to main content

Στο κυνήγι της πρόκρισης στους ομίλους του Europa ρίχνεται ο ΠΑΟΚ

Με συνταγή... Άγια και πάνω από 1.000 οπαδούς του στο πλευρό του, ο Δικέφαλος ψάχνει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση κόντρα στη Σλόβαν

Με στόχο να βάλει τις βάσεις πρόκρισης για τους ομίλους του Europa League, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε (Cosmote Sport 1, 22:00) τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο κατάμεστο, σύμφωνα με τους Σλοβάκους, Tehelne Pole.

Θεωρητικά το φαβορί του ζευγαριού είναι ο Δικέφαλος του Βορρά, ωστόσο, όπως παραδέχθηκε και ο Αμπέλ Φερέιρα όσοι γνωρίζουν και κατανοούν το ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να μιλούν για εύκολα παιχνίδια, αναγνωρίζοντας πως οι γηπεδούχοι θα φροντίσουν να βάλουν δύσκολα στους «ασπρόμαυρους», θέλοντας να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την έδρα τους.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ποντάρουν πολλά στην παρουσία του κόσμου αλλά και στα επίσημα παιχνίδια που έχουν στα πόδια τους, αφήνοντας να εννοηθεί πως ήδη 18.000 εισιτήρια έχουν φύγει και οδεύουν ολοταχώς για sold out.

Με τη σειρά του, ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση από τους παίκτες του, βγαίνοντας στην... επίθεση προκειμένου ο ΠΑΟΚ να μετουσιώσει την ποιότητά του σε ένα αποτέλεσμα που θα του δίνει τις βάσεις πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι, ολοκληρώνοντας το έργο πρόκριση σε μια εβδομάδα στην «καυτή» Τούμπα.

Και μπορεί να είναι πάγια τακτική του Πορτογάλου να μην ανακοινώνει μία ημέρα πριν την ενδεκάδα στους παίκτες του, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, θα πορευθεί με συνταγή... Άγιαξ καθώς, όπως παραδέχθηκε ανοιχτά, η εικόνα του ΠΑΟΚ απέναντι στους Ολλανδούς ήταν άκρως ικανοποιητική και ενθαρρυντική για εκείνον, επομένως δεν συντρέχουν λόγοι για να προβεί σε αλλαγές.

Όπως συμβαίνει σε κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ θα έχει στο πλευρό του και περισσότερους από 1.000 οπαδούς, οι οποίοι ταξίδεψαν στη Μπρατισλάβα και αναμένεται να δώσουν το δικό τους χρώμα στην αναμέτρηση.