Skip to main content

Πιερία:Στον εισαγγελέα οι 11 «Θεματοφύλακες» για την αρπαγή του γυμνασιάρχη Αιγινίου (vid)

Είμαι απόστρατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, έχω το Σύνταγμα με το μέρος μου», σχολίασε ένας εκ των έντεκα συλληφθέντων για την βίαιη αρπαγή του γυμνασιάρχη

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου της Κατερίνης πέρασαν οι έντεκα συλληφθέντες που κατηγορούνται για την αρπαγή του διευθυντή του γυμνασίου Αιγινίου την ώρα που πήγε να μπει στο σχολείο σήμερα στις 7:30 το πρωί της Παρασκευής.

Διαβάστε ακόμη: Πιερία: Φωτογραφίες από την άγρια αρπαγή του γυμνασιάρχη Αιγινίου από τους «Θεματοφύλακες»

«Μας τρέχουν άδικα» φώναξε ένας εκ των κατηγορουμένων, όπως ακούγεται στο βίντεο του olympusmera.gr.

Παράλληλα, σε ερώτηση δημοσιογράφων που βρισκόντουσαν στο σήμειο όταν ρωτήθηκαν «για ποιον λόγο» έκαναν αυτή την ενέργεια στον γυμνασιάρχη, απάντησε ένας εκ των συλληφθέντων που σημείωσε ότι «θα σας μιλήσω εγώ. Είμαι απόστρατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, έχω το Σύνταγμα με το μέρος μου».

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα των έντεκα ατόμων που αυτοαποκαλείται «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» πέρασε χειροπέδες και «συνέλαβε» τον διευθυντή του Γυμνασίου του Αιγινίου. Μάλιστα, τον... παρέδωσαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής με την κατηγορία του... προδότη.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 7:30 σήμερα το πρωί την ώρα που έφταναν τα παιδιά στο σχολείο. Όταν ο καθηγητής του Γυμνασίου πήγε να εισέλθει στο κτήριο, πέντε άτομα τον πλησίασαν, τον προπηλάκισαν και αφού τον αποκάλεσαν προδότη τού πέρασαν χειροπέδες και τον έβαλαν στο αυτοκίνητο, παραδίδοντάς τον λίγα λεπτά αργότερα στο ΑΤ της περιοχής.

Διαβάστε επίσης: Πιερία: Για κακούργημα οι 11 «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» που απήγαγαν τον γυμνασιάρχη

Πληροφορίες: Olympusmera.gr