Skip to main content

Super 3 για ΠΑΟΚ: Πείσατε τους πάντες ότι σας χρωστούν το πρωτάθλημα

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Άρη επιμένει σε ανακοίνωσή του να αναφέρεται σε «πρωτάθλημα των Πρεσπών».

Επιμένει ο «Super 3», αυτή τη φορά με επίσημη ανακοίνωσή του, να χαρακτηρίζει το φετινό πρωτάθλημα ως «Πρωτάθλημα των Πρεσπών».

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών του Άρη, σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ οδεύει στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, υποστηρίζει πως «μετά από έναν χρόνο κλάψας και οδύνης, η οποία συνεχίζετε μέχρι και σήμερα,πείσατε κυβερνήσεις και αντιπολιτεύσεις οτι σας το χρωστάνε και ότι πρέπει να το πάρετε», προσθέτοντας πως «η κυβέρνηση σας έδωσε την πολιτική, οικονομική καθημερινότητα της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας σαν έπαρχο».

«Δύο πολιτικοποιημένα πρωταθλήματα το 85 μετά 2300 χρόνια της Θεσσαλονίκης με πασοκ κ σια και μπορεί το φετινό των ΠΡΕΣΠΩΝ. Το επόμενο μπορεί να το πάρετε όταν βρουν πετρέλαιο στον θερμαικό και αναλόγως ποια εταιρεία θα το εξάγει σύμφωνα με τα γεωπολιτικά συμφέροντα της εποχής. Η διπροσωπία σας θα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας, μπορεί να πάρετε ένα πέτσινο πρωτάθλημα "ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΝ ΠΡΕΣΠΩΝ". Δεν έχετε την καλύτερη ομάδα και αυτό το έδειξε η πορεία σας στην ευρώπη που ερχόταν και έκανε πάρτυ το κάθε χωρίο αυτά λέγατε , αυτά θα ακούτε μόνο που τώρα αυτή είναι και η αλήθεια. Σας είπαν ότι θα έχετε πλήρη αποδοχή δύναμης και εξουσίας από τον λαό μέσω μιας ομάδας. Θα σας τα λένε αυτά γενιές στο μέλλον. Στην πόλη και στην Μακεδονία υπάρχει ο ΑΡΗΣ και μια γρια. Τα σέβη μας στον έπαρχο απ το γαλατικό χωριό του θεού του πολέμου», αναφέρει.

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα ο σύνδεσμος είχε πραγματοποιήσει έκτακτη ραδιοφωνική εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό «Yellow», κατά τη διάρκεια της οποίας μέλη του είχαν χαρακτηρίσει το φετινό ως «πρωτάθλημα των Πρεσπών» (δείτε εδώ).