Skip to main content

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν της ΠΑΕ Άρης - Οι τιμές

Τα διαρκείας περιλαμβάνουν τους εντός έδρας αγώνες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας που θα μπορούν να προμηθευτούν οι φίλοι της ομάδας από την 1η Ιουνίου.

Τα εισιτήρια διαρκείας περιλαμβάνουν τους εντός έδρας αγώνες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 ενώ στα 15 ευρώ θα είναι η τιμή του εισιτηρίου στους αγώνες των Play Off για τους κάτοχους εισιτηρίων διαρκείας.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης, από 01/06/2022 δίνεται δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας σε όλους τους φιλάθλους, αλλά οι θέσεις των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας της περασμένης σεζόν (2021-2022) θα παραμείνουν δεσμευμένες έως και τις 04/07/2022 για όσους επιθυμούν να ανανεώσουν. Οι τιμές των διαρκείας ξεκινούν από τα 130 ευρώ, για ανανέωση στις θύρες 1 και 3 αλλά και για ανέργους και φοιτητές, ενώ φτάνουν μέχρι και τα 2.200 ευρώ για τα VΙP. Οι τιμές στις ίδιες θύρες είναι χαμηλότερες για παιδιά και ΑΜΕΑ ενώ υπάρχουν και ειδικές προσφορές για την «Κίτρινη Κερκίδα».

Όπως γίνεται ξεκάθαρο από τους «κίτρινους», τα εισιτήρια διαρκείας είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος πρέπει να έχει στην κατοχή του μόνο ένα (1). Για την ανανέωση, αλλά και για τις νέες αγορές είναι απαραίτητα και υποχρεωτικά τα ακόλουθα: Α.Μ.Κ.Α., Αριθμός Κινητού Τηλεφώνου, E-mail, Α.∆.Τ., Κάρτα ∆ιαρκείας 2021-2022 (αφορά τους παλαιούς κατόχους) και Κάρτα Φιλάθλου ΑΣ ΑΡΗΣ.