Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022
x

ΘΑ ΒΑΦΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανανέωσης της διαγράμμισης των διαβάσεων πεζών επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας

Εργασίες διαγράμμισης των διαβάσεων πεζών επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου και την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανανέωσης της διαγράμμισης των διαβάσεων πεζών επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας, από τη διασταύρωση με τα εκπαιδευτήρια «Κωνσταντινίδη» έως και τον οικισμό της Αγίας Τριάδας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 01/12/2021  και την Πέμπτη 02/12/2021 με ώρα έναρξης στις 10.30 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την  ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ