Skip to main content

Philoxenia-«Τουρίστας στην πόλη μου»: Ο Ευτύχης Μπλέτσας κερνά φραπέ και... βομβίδια (vid)

Ο Ευτύχης κερνάει μπουγάτσα, φραπέ και βομβίδια και δίνει μικρές συμβουλές στους τουρίστες που θα επισκεφτούν τη Θεσσαλονίκη.

Την ευκαιρία να γίνουν «Τουρίστες στην πόλης τους» αλλά και να πάρουν μία γεύση από τη Θεσσαλονίκη όσοι την επισκέπτονται για πρώτη φορά είχαν οι επισκέπτες της έκθεσης Philoxenia μέσα από ένα μίνι ντοκιμαντέρ με ξεναγό τον γνωστό παρουσιαστή Ευτύχη Μπλέτσα.

Πρόκειται για ένα 20λεπτο περίπου ντοκιμαντέρ που δείχνει από άκρη σε άκρη την αγαπημένη Θεσσαλονίκη σε ένα ειδικά διαμορφωμένο «Σινέ Θεσσαλονίκη» με καρέκλες που θυμίζουν θερινό σινεμά στο περίπτερο 13, σταντ C22.

Ο Ευτύχης κερνάει μπουγάτσα, φραπέ και βομβίδια και δίνει μικρές συμβουλές στους τουρίστες που θα επισκεφτούν τη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, ξεναγεί τους τουρίστες στο Καπάνι, στην πλατεία Αριστοτέλους, στα Λουλουδάκια και δίνει πληροφορίες για την ιστορία της πόλης και όλα αυτά με μουσικό χαλί δικά του τραγούδια.

Εικόνες από τον Λευκό Πύργο, τις ομπρέλες του Ζογγολόπουλου στην παραλία, το καραβάκι που κάνει βόλτες στον Θερμαϊκό και τα τείχη της πόλης κυριαρχούν στο ντοκιμαντέρ.

Το ντοκιμαντέρ προβάλλεται κάθε μία ώρα και έγινε με πρωτοβουλία του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης ενώ τελευταία προβολή θα είναι σήμερα στις 19:00.