Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 11 συλλήψεις για κλοπές, ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα

Χειροπέδες σε 11 άτομα που ενεπλάκησαν σε περιπτώσεις κλοπών, λαθραίων τσιγάρων και διακίνησης ναρκωτικών πέρασαν αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης

Σε 11 συλλήψεις για περιπτώσεις κλοπών, διακίνησης ναρκωτικών και πώλησης λαθραίων τσιγάρων προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο σε διάφορες περιοχές της πόλης συνολικά τέσσερα άτομα για κατοχή και διακίνηση εξαρτησιογόνων ουσιών.

Μεταξύ αυτών είναι 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, καθώς σε νομότυπη έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροδέματα κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Ακόμα, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνολικά επτά άτομα για περιπτώσεις κλοπών από σούπερ-μάρκετ και από περιφραγμένο οικόπεδο στην περιοχή της Σίνδου.

Τέλος, αστυνομικοί της Ομάδας Παρεμπορίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν το πρωί της Τρίτης στην περιοχή των Αμπελοκήπων έναν άνδρα, ο οποίος διέθετε προς πώληση συνολικά 174 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα.