Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Άνδρας επιτέθηκε σε διασώστες και έσπασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (φωτο)

Άνδρας που φέρεται να ήταν σε κατάσταση μέθης επιτέθηκε κατά διασωστών του ΕΚΑΒ και έσπασε τα παράθυρα του ασθενοφόρου - Δείτε φωτογραφίες

Επίθεση σε διασώστες του ΕΚΑΒ και στο ασθενοφόρο εξαπέλυσε άγνωστος άνδρας σήμερα το πρωί στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ο οποίος, όπως καταγγέλλεται, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Σύμφωνα με την καταγγελία του Diasostis.com, το πλήρωμα κλήθηκε να βοηθήσει άνδρα σε αναφερόμενο περιστατικό μέθης. Φτάνοντας στο σημείο, οι διασώστες φέρεται να δέχτηκαν προκλητικά υβριστικά λεκτικά σχόλια από τον άνδρα με ταυτόχρονες επιθετικές κινήσεις με τα χέρια και τα πόδια του, φτύνοντας τους και απειλώντας τους.

Μία γυναίκα διασώστης, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, αναγκάστηκε να μπει στην καμπίνα του οδηγού και να κλειδωθεί εκεί, ενώ ο άλλος διασώστης προσπαθούσε να τον τραβήξει μακριά από το ασθενοφόρο και να τον ηρεμήσει, δυστυχως χωρίς αποτέλεσμα.

Όπως επισημαίνεται, σε εκείνο το σημείο ο δράστης βρήκε έναν σιδερένιο σωλήνα και στράφηκε εναντίον του ασθενοφόρου και της διασώστριας που ήταν μέσα σε αυτό, καταστρέφοντας τα παράθυρα και το παρμπρίζ του ασθενοφόρου. Μάλιστα, στο τέλος πέταξε τον σωλήνα μέσα στο όχημα με σκοπό να χτυπήσει τη διασώστρια.

Σύμφωνα με το Diasostis.com, η διασώστρια δεν τραυματίστηκε από τα θραύσματα και την επίθεση, και διεκομίσθη σε κατάσταση σοκ από άλλο ασθενοφόρο με ταχυκαρδία και υπέρταση στο εφημερεύον νοσοκομείο για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο.

Στο σημείο έσπευσαν και αλλά δύο ασθενοφόρα μετά από έκκληση για βοήθεια του πληρώματος καθώς και περιπολικό της ΕΛΑΣ και ομάδα ΔΙΑΣ.