Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Δεν σταμάτησε σε σήμα της ΕΛΑΣ και συνελήφθη - Είχε πάνω του ηρωίνη, κοκαΐνη

Συνελήφθη 45χρονος ο οποίος δεν συμμορφώθηκε σε σήμα αστυνομικών - Κατείχε ναρκωτικά και εκκρεμούσαν σε βάρος του διωκτικά έγγραφα.

Συνελήφθη ένας 45χρονος από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που δεν συμμορφώθηκε σε σήμα αστυνομικών, ενώ προέκυψε ότι κατείχε ναρκωτικές ουσίες και ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Συγκεκριμένα, πρώτες πρωινές ώρες χθες, αστυνομικοί της Υπηρεσίας, πραγματοποίησαν σήμα σε ΙΧΕ αυτοκίνητο στον Δενδροπόταμο προκειμένου να το ελέγξουν, όμως ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς προκειμένου να διαφύγει.

Στη συνέχεια εντοπίστηκε στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Κιλκίς έξωθεν της οικίας του και συνελήφθη, ενώ έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροδέματα ηρωίνης και κοκαΐνης, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείτο άδειας ικανότητας οδήγησης.

Επιπλέον προέκυψε, ότι σε βάρος του εκκρεμούν τρεις αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 39 μηνών για το αδίκημα της κλοπής, Ένταλμα Σύλληψης Ανακριτή Πλημμελειοδικών Δράμας για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής και Διάταξη Ανακριτού Δράμας που διατηρεί σε ισχύ το Ένταλμα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.