Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε ληστεία εγκληματικής οργάνωσης με λεία 30.000 ευρώ

Οι 4 φερόμενοι ως δράστες διέρρηξαν σπίτι στα Πεύκα και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ -Πέταξαν πέτρες σε περίοικο όταν έγιναν αντιληπτοί

Εξιχνιάστηκε επιπλέον περίπτωση ληστείας από συμμορία, τα μέλη της οποίας ενέχονται σε πολυάριθμες περιπτώσεις κλοπών και ληστείας στη Βόρεια Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από εξάρθρωση συμμορίας  και συλλήψεις τεσσάρων μελών της, που ενέχονται σε πολυάριθμες περιπτώσεις κλοπών σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, εξιχνιάσθηκε μία ακόμη περίπτωση ληστείας και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση - Στα 69.000 ευρώ η λεία, πώς δρούσε (φωτο)

Διαβάστε επίσης: Εξιχνιάστηκαν και άλλες κλοπές που διέπραττε εγκληματική οργάνωση στη Θεσσαλονίκη

Οι δράστες περί τα μέσα Φεβρουαρίου 2022 στην περιοχή των Πεύκων διέρρηξαν οικία και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ και κοσμήματα, ενώ όταν έγιναν αντιληπτοί από περίοικο, προκειμένου να διατηρήσουν τα αφαιρεθέντα, πέταξαν προς το μέρος του πέτρες, ενώ προκάλεσαν υλικές ζημιές στο όχημά του προσκρούοντας σε αυτό.

Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε συμπληρωματικά στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ σημειώνεται ότι οι εμπλεκόμενοι βρίσκονται σε Καταστήματα Κράτησης, καθώς είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι με ήδη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία.