Τρίτη 28 Ιουνίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΠΕΛΑΤΙΣΣΕΣ ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ

Το συνολικό περιουσιακό όφελος που αποκομίσθηκε παράνομα από τις δύο περιπτώσεις ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 87.820 ευρώ.

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρέθηκε εταιρεία παροχής υπηρεσιών αισθητικού χαρακτήρα που αποκόμισε παράνομα ποσό που ξεπερνάει τις 87.500 ευρώ.

Επιπρόσθετα, για την υπόθεση σχηματίστηκε κατά περίπτωση δικογραφία για εννέα συνολικά εμπλεκόμενα άτομα, ιδιοκτήτη και εργαζομένους εταιρείας παροχής υπηρεσιών αισθητικού χαρακτήρα.

Στο πλαίσιο διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης, ύστερα από παραγγελία της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, διακριβώθηκε η κατά περίπτωση τέλεση των αδικημάτων της απάτης, της επικίνδυνης ή βαριάς σωματικής βλάβης και της υπεξαίρεσης σε βάρος δύο γυναικών ηλικίας 74 και 78 ετών.

Συγκεκριμένα, η πρώτη εκ των δύο γυναικών, στο πλαίσιο υπηρεσιών που τις παρασχέθηκαν από εργαζόμενους της προαναφερόμενης εταιρείας, υπέστη σοβαρές και επικίνδυνες σωματικές βλάβες δερματολογικού χαρακτήρα, ενώ ζημιώθηκε οικονομικά καθώς ακολούθησε μία σειρά θεραπειών που της προτάθηκε, καθώς πείσθηκε ότι όφειλε να τις κάνει.

Αναφορικά με τη δεύτερη γυναίκα, τρεις εκ των προαναφερόμενων δραστών εμπλέκονται σε παράνομη κατακράτηση χρηματικού ποσού που αντιστοιχούσε σε προπληρωμένα από την ίδια και ανεκτέλεστα προγράμματα θεραπειών.

Το συνολικό περιουσιακό όφελος που αποκομίσθηκε παράνομα από τις δύο περιπτώσεις ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 87.820 ευρώ.

Τη δικογραφία σχημάτισαν αστυνομικοί του τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ