Skip to main content

Εκκένωση κατάληψης ΑΠΘ: Έφτιαξαν κηδειόχαρτα κατά του πρύτανη-«Άνοιξε τον τάφο του» (φωτο)

Άγνωστοι κόλλησαν... κηδειόχαρτα κατά του Νίκου Παπαϊωάννου σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης μετά τη λήξη της κατάληψης στο Στέκι του Βιολογικού.

Σε μία απαράδεκτη και μακάβρια κίνηση προχώρησαν άγνωστοι το απόγευμα του Σαββάτου αφισοκολλώντας... κηδειόχαρτα στην Καμάρα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τα οποία καταφέρονται απειλητικά κατά του πρύτανη του ΑΠΘ, Νίκου Παπαϊωάννου, εξαιτίας της εκκένωσης της 34ετούς κατάληψης στο «Στέκι στο Βιολογικό», εντός των εγκαταστάσεων του πανεπιστημιακού ιδρύματος.

Σημειώνεται ότι σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατήγγειλε πως ο πρύτανης δέχεται απειλές για τη ζωή του μετά τη λήξη της κατάληψης στο Στέκι του Βιολογικού, καταδικάζοντας απερίφραστα τις συγκεκριμένες πρακτικές.

Στις αφίσες που ανήρτησαν άγνωστοι αναγράφεται με απειλητική φρασεολογία πως ο πρύτανης του ΑΠΘ και «ρουφιάνος», όπως τον αποκαλούν, «επέλεξε να ανοίξει τον τάφο του». «Η σορός θα βρίσκεται κάτω από τα μπάζα της κατάληψης στο Στέκι το Βιολογικό» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αναγράφεται, δε, περιπαικτικά ως οικογένεια του πρύτανη οι «μπάτσοι, ακαδημαϊκοί, Μητσοτάκης, εργολάβοι».