Skip to main content

Θεσσαλονίκη - Μαρτυρία: «Το αυτοκίνητο χτύπησε δύο φορές την 21χρονη στην Καμάρα»

Πολύ δυνατός θόρυβος ακούστηκε τη στιγμή της παράσυρσης της 21χρονης στην Καμάρα - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας στη Voria.gr

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό του οδηγού που σύμφωνα με τις μαρτυρίες παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και άφησε αβοήθητη μια νεαρή κοπέλα.

Σύμφωνα με  πληροφορίες το αυτοκίνητο που βρέθηκε στον περιφερειακό ταυτοποιήθηκε ως εμπλεκόμενο στο συμβάν και είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί και ο οδηγός του οχήματος, που ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι και ο κάτοχος.

Βάσει περιγραφών η 21χρονη περίπου στις 1.20 τα ξημερώματα επιχείρησε να διασχίσει την Εγνατία στο ύψος της εκκλησίας της Υπαπαντής.

Άνθρωπος που εργαζόταν εκείνη την ώρα σε μαγαζί της περιοχής αναφέρει στη Voria.gr ότι  τη στιγμή του ατυχήματος άκουσε έναν εκωφαντικο θόρυβο. «Άκουσα έναν πολύ δυνατό θόρυβο. Εκείνη τη στιγμή βλέπω ένα αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα να φεύγει προς δυτικά».

Διαβάστε ακόμη: Διασωληνωμένη η 21χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Καμάρα και εγκαταλείφθηκε

Σύμφωνα με τον ίδιο, άλλοι αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αυτοκίνητο να χτυπάει πρώτα την κοπέλα, μετά ένα παρκαρισμένο όχημα, και στη συνέχεια να κάνει όπισθεν να πατάει ξανά την κοπέλα και στη συνέχεια να φεύγει από το σημείο.  

Τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος και την προανακριση διεξάγει η υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που παρασύρθηκε η 21χρονη: