Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς με κλεμμένες πινακίδες στο ΙΧ

Ένας 35χρονος συνελήφθη στον επαρχιακό δρόμο Χορτιάτη-Πανοράματος για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών-Είχε πινακίδες που αντιστοιχούσαν σε κλεμμένο όχημα.

Στη σύλληψη ενός 35χρονου Γεωργιανού για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών προχώρησαν το απόγευμα της Τετάρτης αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες χθες στην Παλαιά Εθνικό Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος δε συμμορφώθηκε σε σήμα αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. Στη συνέχεια στον επαρχιακό δρόμο Χορτιάτη – Πανοράματος το ανωτέρω όχημα ακινητοποιήθηκε καθώς ο οδηγός έχασε τον έλεγχό του και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Εντός του οχήματος βρέθηκαν δύο αλλοδαποί από το Μπαγκλαντές οι οποίοι στερούνταν εγγράφων νόμιμης διαμονής στην ελληνική επικράτεια, ενώ από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι οι πινακίδες που έφερε, αντιστοιχούσαν σε έτερο όχημα για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή προ τριών ημερών.

*φωτογραφία αρχείου