Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΜΠΛΟΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών πραγματοποιούσαν ελέγχους έξω από τη Θεσσαλονίκη και ανακάλυψαν δύο περιπτώσεις διακίνησης.

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης οδήγησαν στη σύλληψη τριών συνολικά ατόμων, που ενέχονται σε δύο περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς παράτυπων μεταναστών.

Όσον αφορά την πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι στο ύψος της Ασπροβάλτας ακινητοποίησαν όχημα τύπου VAN και σε έλεγχο που διενήργησαν βρέθηκαν στο εσωτερικό του εννέα αλλοδαποί, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Συνελήφθησαν δύο νεαροί αλλοδαποί, οδηγός και συνοδηγός του οχήματος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας συνέλαβαν στην Εγνατία Οδό (ύψος διοδίων Ασπροβάλτας), έπειτα από σύντομη καταδίωξη, δύο αλλοδαπούς ηλικίας 22 και 25 ετών για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε, οι συλληφθέντες μετέφεραν με όχημα τύπου VAN, οκτώ αλλοδαπούς, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

 Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

φωτογραφία αρχείου
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ