Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

Αντιπροσωπεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατέθεσε την Τετάρτη στεφάνι στο Επταπύργιο στη μνήμη των αγωνιστών της Χούντας

Τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες του αντιδικτατορικού αγώνα, τίμησε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 54 χρόνων από την 21η Απριλίου 1967, ημέρα που καταλύθηκε η δημοκρατία από τους επίορκους στρατιωτικούς, αντιπροσωπεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατέθεσε σήμερα στεφάνι μπροστά στην είσοδο των πρώην φυλακών Επταπυργίου.

Στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης, συμμετείχαν οι συντονιστές των Ν.Ε. Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης, Κώστας Αμπατζάς και Χρήστος Μαϊκίδης, αντίστοιχα, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και πρώην υπουργός, Γιάννης Αμανατίδης, ο βουλευτής και περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Κοιτάμε Μπροστά», Χρήστος Γιαννούλης, ο πρώην βουλευτής Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, η περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμητρα Θωμά, ο αναπληρωτής συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Μίλτος Οικονόμου και τα μέλη των γραμματειών Α΄ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Κωτίδης και Χρήστος Δουίτσης και Β'  Θεσσαλονίκης Δημήτρης Γουλιάρας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ