Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 35χρονος- Κατηγορείται πως παρενοχλούσε την κόρη της συντρόφου του

Ο 35χρονος στην απολογία του ισχυρίστηκε πως η καταγγελία της ανήλικης ήταν εκδικητική ενώ στο πλευρό του είναι η μητέρα της 14χρονης.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 35χρονος Γεωργιανός που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 14χρονης κόρης της συντρόφου του.

Διαβάστε σχετικά - Θεσσαλονίκη: Καταγγελία ότι κακοποιούσε για έξι χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν να οδηγηθεί στη φυλακή, μετά την καταγγελία της ανήλικης για τον Γολγοθά που όπως είπε βίωνε επί έξι χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

Η ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε πως η 14χρονη προχώρησε σε εκδικητική καταγγελία καθώς, όπως φέρεται να είπε, αυτή έμεινε μετεξεταστέα και την επίπληξαν, ενώ, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, φέρεται να φοβήθηκε όταν της είπαν ότι θα το πουν στον βιολογικό της πατέρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα της ανήλικης φέρεται να είναι στο πλευρό του.

Ο κατηγορούμενος διώκεται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιων τους και για κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης, ο 35χρονος, σύντροφος της μητέρας της, επίσης από τη Γεωργία, από εξαετίας μέχρι προ εξαμήνου περίπου, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας λόγω εργασίας, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης.