Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στο Βελλίδειο παρουσία Μητσοτάκη το προσυνέδριο της ΝΔ με δυο πάνελ

Από τις 10.00 ως τις 14.00 οι εργασίες του προσυνεδρίου - Κεντρικοί ομιλητές εκτός του Μητσοτάκη, οι Σταϊκούρας, Καραμανλής, Καραγιάννης.

Στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» θα πραγματοποιηθεί το προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, το ερχόμενο Σάββατο, παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο χώρος επιλέχτηκε και ήδη ειδοποιούνται οι σύνεδροι και οι λοιποί προσκεκλημένοι, ώστε να παραστούν, με την επισήμανση ότι πρέπει εγκαίρως να προσέλθουν, προκειμένου να γίνει και ο έλεγχος των πιστοποιητικών εμβολιασμού (πριν τις 9.30' το πρωί).

Οι εργασίες θα αρχίσουν στις 10.00' το πρωί του Σαββάτου και θα ολοκληρωθούν στις 14.00' και οι δυο θεματικές ενότητες αφορούν στα «μεγάλα έργα υποδομών» και στην «καθημερινότητα, μειώσεις φόρων, επενδύσεις και νέες δουλειές».

Σύμφωνα με πληροφορίες στο πάνελ των υποδομών θα είναι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής και ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, ενώ στο πάνελ της οικονομίας ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. Επίσης, έχουν προσκληθεί εισηγητές από τη Θεσσαλονίκη, για εξειδικευμένα ζητήματα (παραλιακό μέτωπο κτλ.).

Παράλληλα έχει προβλεφθεί φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τοποθέτηση, που αφορά στους συνέδρους.

Επίσης, την Τετάρτη 6 Απριλίου ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Κοζάνη, όπου θα παρευρεθεί στα εγκαίνια του μεγάλου φωτοβολταϊκού πάρκου των ΕΛΠΕ στην περιοχή της δυτικής Μακεδονίας.