Skip to main content

Τα ονόματα που ακούγονται για την ΕΡΤ3 και ηγεσίες... εν αναμονή

Το όνομα του καρδιολόγου και υποψήφιου βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης Διαμαντή Γκολιδάκη ακούγεται για το τιμόνι της ΕΡΤ3 στα γαλάζια πηγαδάκια.

-Τον Διαμαντή Γκολιδάκη ακούγεται να προορίζουν για να αναλάβει τις τύχες της ΕΡΤ3 διοικητικά, από την κυβέρνηση. Το όνομά του άρχισε να κυκλοφορεί στα «γαλάζια» πηγαδάκια της Θεσσαλονίκης, με τον καρδιολόγο και υποψήφιο βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης στις πρόσφατες εκλογές, να δηλώνει σε όσους τον ρωτούν άγνοια. Νέος και άφθαρτος ο κ. Γκολιδάκης μαθαίνουμε ότι απέφυγε να αναλάβει κάποια θέση σχετική με το επάγγελμά του (ΥΠΕ, νοσοκομεία κτλ.), όμως η ΕΡΤ3 συνιστά πρόκληση και προφανώς θα του κεντρίζει το ενδιαφέρον. Αν αυτό θα μετουσιωθεί και σε ορισμό μένει να το δούμε. Γιατί υπάρχει και το όνομα του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, Τάσου Σπηλιόπουλου, ο οποίος έχει διατελέσει στην ΕΡΤ3 και στο παρελθόν και δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον του –υπό όρους- για την τύχη του καναλιού.

-Έχουν περάσει δύο μήνες από τότε που για την ηγεσία της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης ακούστηκαν τα ονόματα των Δημήτρη Τσιτσιπάτη (για πρόεδρος) και Φάνη Παπά (για διευθύνων σύμβουλος), αλλά λευκός καπνός ακόμη δεν βγήκε. Επίσης, άλλο ένα δίδυμο, που είναι σε... αναμονή, ο Δημήτρης Γαλαμάτης (για πρόεδρος) και ο Γιάννης Τόσκας (για διευθύνων σύμβουλος), οι οποίοι προορίζονται για να αναλάβουν τον ΟΣΕΘ. Και τοποθέτηση μαθαίνουμε ότι περιμένει και η Αφροδίτη Λατινοπούλου, χωρίς να έχει γίνει γνωστό σε ποιο φορέα.

-Με πολιτικό μήνυμα στο μπλουζάκι της η Κατερίνα Νοτοπούλου έκανε την πιο πολυσυζητημένη εμφάνιση στην έναρξη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Το μήνυμα αφορούσε στα όσα συμβαίνουν στη Χιλή: Es hora de cambiarlo todo (είναι η ώρα να τα αλλάξουμε όλα). Το μπλουζάκι προκάλεσε ποικίλα σχόλια από όλους τους παριστάμενους, άρα τράβηξε την προσοχή και η επιλογή πέτυχε το σκοπό της.