Τρίτη 9 Αυγούστου 2022
x

ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Οι ασπρόμαυροι τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών και συνολικό πρόστιμο 75.000 ευρώ, ενώ οι πράσινοι με 64.167 ευρώ και δύο αγωνιστικές.

Με αποκλεισμό της έδρας τους και πρόστιμο τιμωρήθηκαν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον τελικό Κυπέλλου της παρελθούσας αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε ποινή δύο αγωνιστικών και συνολικό πρόστιμο 64.167 ευρώ στους πράσινους, ενώ οι ασπρόμαυροι τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών και συνολικό πρόστιμο 75.000 ευρώ.

Αμφότερες οι ΠΑΕ έχουν δικαίωμα έφεσης.

Η σχετική ανακοίνωση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ έχει ως εξής:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Επιβάλλει σε βάρος της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός χρηματική ποινή συνολικού ύψους 64.167 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές (Τελικός Κυπέλλου της 21/05/2022 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

Επιβάλλει σε βάρος της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. χρηματική ποινή συνολικού ύψους 75.000 ευρώ και συνολική ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για τρεις (3) αγωνιστικές (Τελικός Κυπέλλου της 21/05/2022 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

Απαλλάσσει τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ