Σάββατο 13 Αυγούστου 2022
x

ΤΖΟΚΕΡ: 1,6 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ «WEEKEND OFFER 1+1» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ONLINE ΠΑΙΚΤΕΣ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κλήρωση του Τζόκερ που θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 22:00, με τις συμμετοχές να τρέχουν έως τις 21:30.

Με κέρδη θα γεμίσει το τριήμερο ενός ή περισσότερων τυχερών του Τζόκερ, που θα καταφέρουν να μαντέψουν σωστά τους 5+1 αριθμούς που θα βγάλει απόψε η κληρωτίδα. Το διανεμόμενο ποσό της πρώτης κατηγορίας ανέρχεται σε 1,6 εκατ. ευρώ.

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, μπορούν να καταθέσουν το δελτίο τους διαδικτυακά ακόμη και από την παραλία, μέσω του tzoker.gr ή της εφαρμογής του Τζόκερ. Επιπλέον, για τους online παίκτες υπάρχει η προσφορά «Weekend offer 1+1». Μπαίνοντας στο tzoker.gr ή στο tzoker app, οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για την προσφορά, για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Γρήγορη online κατάθεση δελτίου

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κλήρωση του Τζόκερ που θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 22:00, με τις συμμετοχές να τρέχουν έως τις 21:30. Για την online κατάθεση δελτίων, οι παίκτες πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσουν εγγραφή και να δημιουργήσουν τον προσωπικό τους λογαριασμό στο tzoker.gr ή στο tzoker app.

Η κατάθεση δελτίων μέσα από την ανανεωμένη ιστοσελίδα του παιχνιδιού έχει γίνει, μάλιστα, πιο διαδραστική και διασκεδαστική. Εκεί οι παίκτες μπορούν να βρουν προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, να παίζουν και τους 20 αριθμούς Τζόκερ με το πάτημα ενός κουμπιού, να συμπληρώνουν 12 στήλες ανά δελτίο και να επανακαταθέτουν το ίδιο δελτίο με ένα κλικ. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά τις κληρώσεις του Τζόκερ, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ