Παρασκευή 20 Μαΐου 2022
x

ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΥΣΗ ΧΟΡΤΩΝ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Παρά τις απαγορεύσεις αρκετοί είναι οι πολίτες που προβαίνουν στην καύση χόρτων και γεωργικών υπολειμμάτων σε χωράφια και οικόπεδα.

Στην επιβολή τεσσάρων συνολικά προστίμων σε πολίτες που προέβησαν παρανόμως στην καύση ξερών χόρτων προχώρησαν στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Βόρεια Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Νότιας  του δήμου Αλμωπίας Πέλλας, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αριδαίας σύμφωνα με την  υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη.

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα σε ξηρά χόρτα εντός ακάλυπτου υπαίθριου οικοπεδικού χώρου, επί της οδού Σύρου στη Δράμα, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Δράμας σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη.

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα σε ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου, στη Νέα Ζίχνη Σερρών, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Νέας Ζίχνης  σύμφωνα με την  υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη.

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Σεβαστειανών του δήμου Σκύδρας ,επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Έδεσσας σύμφωνα με την  υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ