Skip to main content

Ανατροπή με τους ξένους διαιτητές στη Superleague: Θα σφυρίζουν κανονικά στους αγώνες

Οι ξένοι διαιτητές θα συνεχίσουν να έρχονται κανονικά για τα ντέρμπι της Stoiximan Super League και του κυπέλλου Ελλάδας

Τα δεδομένα σε ό,τι αφορά την έλευση ξένων διαιτητών για τα ντέρμπι της Stoiximan Super League δεν αλλάζει τελικά, αφού η ΚΕΔ με νέα ενημέρωσή της ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσουν κανονικά να έρχονται από τη στιγμή που οι Έλληνες αποφάσισαν την αναστολή της αποχής τους και επιστρέφουν στα γήπεδα για τη 14η αγωνιστική.

Νωρίτερα η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας είχε πει προς τους διαιτητές ότι η UEFA αποφάσισε να μην έρχονται πλέον ξένοι λόγω όσων έχουν συμβεί κατά καιρούς και συνέβησαν και πρόωρα. Στη συνέχεια, όμως, ξεκαθαρίστηκε ότι αυτό δεν ισχύει τελικά.

Η UEFA, λέει η ΚΕΔ, είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα έρχονται ξένοι διαιτητές αν υπήρχαν διαγραφές Ελλήνων σε περίπτωση που συνέχιζαν την αποχή τους. Ενδεχόμενο που έμοιαζε πιθανό. Από τη στιγμή, όμως, που οι διαιτητές αποφάσισαν αναστολή της αποχής, κίνδυνος διαγραφής δεν υπάρχει.

Άρα, δεν υπάρχει κίνδυνος να γίνει και πράξη αυτό που είπε η UEFA. Οι ξένοι διαιτητές, επομένως, θα συνεχίσουν να έρχονται κανονικά για τα ντέρμπι της Stoiximan Super League και του κυπέλλου Ελλάδας.