Skip to main content

Βολές Φίλη σε Κασσελάκη: Έχουμε ανάγκη από πολιτικούς που δεν θα φυτεύονται από το instagram

«Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες, όχι στα μοντέλα μεταπολιτικής», υπογράμμισε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Έχουμε ανάγκη από πολιτικούς που δεν θα "φυτεύονται" από το instagram και τα διάφορα συμφέροντα. Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες», σχολίασε ο Νίκος Φίλης αναφορικά με την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Action 24» πρόσθεσε «πρέπει να δούμε τις θέσεις του. Έχουμε ανάγκη από πολιτικούς που θα προκύπτουν μέσα από την κοινωνία», ενώ συνέχισε να εξαπολύει βέλη κατά του Στέφανου Κασσελάκη λέγοντας «δεν γνωρίζει καν ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Δυστυχώς όχι στην Ελλάδα μόνο, αλλά διεθνώς και έρχεται και στην Ελλάδα, έχουμε το μοντέλο των πολιτικών του instagram. Των πολιτικών που ξαφνικά γίνονται γνωστοί από το instagram. Δεν έχουν καμία σχέση με την κοινωνία. Είναι περιηγητές κομμάτων. Άκουσα χθες τον κύριο Κασσελάκη, να υποστηρίζει τον κύριο Μητσοτάκη, όταν ήταν υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ. Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες, αλλά από πολιτικούς που θα δίνουν λόγο στην κοινωνία και δεν θα ‘’φυτεύονται’’ από τα instagram και τα διάφορα συμφέροντα. Όχι στα μοντέλα μεταπολιτικής», είπε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν εννοεί ότι τους «φύτεψαν» τον κ. Κασσελάκη, ο Νίκος Φίλης απάντησε ότι «δεν προκύπτει μέσα από τις ελληνικές πολιτικές διαδικασίες».